Selecteer een pagina

Rodeca Systems

partner product

Rodeca Systems b.v. maakt kunststof beglazingselementen voor isolerende daglichtconstructies in industrie en utiliteitsbouw.

Kwaliteit
25 jaar ervaring in zowel het produceren, maar ook het toepassen en het opvolgen van de toepassingen heeft binnen de Rodeca organisatie veel kennis gegenereerd. De strenge eisen in “thuisbasis” Duitsland hebben bovendien een complete bibliotheek opgeleverd met de meest uitgebreide testrapporten op het gebied van slagvastheid, veroudering, brandgedrag en statische eigenschappen.

Compleetheid
Anders dan andere fabrikanten beperkt Rodeca zich niet tot het fabriceren van kunststoffen alleen. Een uitgebreid gamma aluminium profielen, verankeringsystemen en ventilatiesystemen maakt het mogelijk in nagenoeg iedere situatie een oplossing te vinden.

Isolerend
In vergelijking met de gangbare industriële beglazingssystemen bieden de Rodeca Lichtbouwelementen een optimale thermische isolatie. De in het systeem ontwikkelde mes groefverbinding maakt een nagenoeg luchtlekvrije toepassing mogelijk.

Flexibiliteit
De productieplanning bij Rodeca maakt het mogelijk binnen afzienbare tijd materialen op maat te fabriceren. Voordelen hiervan zijn; geen onnodige bewerkingen op de bouwplaats en geen productieverliezen. Maar ook blijft ons leveringsgamma niet beperkt tot net niet passende standaardmaten. Lengtes van 12.000 mm of langer zijn geen uitzondering.

Kleurmogelijkheden
De reeds genoemde flexibele productiemethode maakt het tevens mogelijk bij relatief geringe hoeveelheden materialen op kleur te fabriceren. Vraag ons naar de mogelijkheden!!!

Ondersteuning
Voor een correcte, probleemloze toepassing van onze systemen zijn wij het liefst in een vroeg stadium bij de ontwikkeling van de projecten betrokken, opdat achterliggende en aansluitende constructies zo optimaal mogelijk ontworpen kunnen worden. Een uitgebreide bibliotheek aan CAD tekeningen staan op aanvraag tot uw beschikking.

Projecten

Contact
Koperweg 11 N
2401 LH Alphen aan den Rijn
(0172) 416 747
info@rodeca.nl
www.rodeca.nl