Selecteer een pagina

Mirck Architecture

partner architectuur

Mirck Architecture is een fris en pragmatisch architectenbureau met veel kennis van bouwkunst en bouwkunde. Vanuit de binnenstad van Amsterdam wordt door een efficiƫnt team gewerkt aan uiteenlopende projecten, van gedetailleerde renovatie van rijksmonumenten tot grootschalige nieuwbouw. Mirck Architecture focust op haar specialiteit architectuur en zoekt daarbij evenwicht in bouwkunst en bouwkunde. Dit evenwicht is ook aanwezig in de bureaubezetting.

De fascinatie voor de complexiteit van ruimte geeft aan licht een prioriteit in het ontwerpproces. Sinds de oprichting van het bureau in 2003 geldt dit ook voor de eco-logica en de constructie. Om met deze prioriteiten optimaal te ontwerpen wordt er intensief samengewerkt met externe specialisten.

Oprichter Sander Mirck bekleedt een aantal relevante nevenfuncties. Sinds 1998 is hij gastdocent aan de TU Delft en incidenteel gastdocent in Rome, Milaan, Venetiƫ, en Ankara. Sinds 2003 is hij bestuurslid en vice-voorzitter van de Vriendenvereniging van het Nederlands Architectuur Instituut NAi. Sinds 2004 is hij lid van de redactiecommissie van de Bond van Nederlandse Architecten BNA.

Projecten

Daylighthouse 1

Contact
R.J.H. Fortuynplein 4
1019 WL Amsterdam
OFFICE@MIRCK.EU
www.mirck.eu

Contactpersoon
Sander Mirck
sander@mirck.eu