Selecteer een pagina

MHB

partner product

MHB bedenkt en levert de perfect passende gevels, kozijnen en deuren.

De ontwikkelingen in de bouwwereld staan niet stil; die bij MHB in het Betuwse Herveld evenmin. MHB is veelal betrokken bij grote bouwprojecten – nieuwbouw en renovatie – in heel Nederland. Daarbij werkt zij zeer nauw samen met architecten en aannemers.

Sinds de oprichting van MHB door Johan Mathijssen in 1938 loopt perfectie als een rode draad door het bedrijf. De doortastende en sociale eigenschappen van de oprichter kenmerken ook nu nog onze bedrijfscultuur. Gedreven vakmensen werken in zelfsturende teams en met behulp van de modernste middelen aan producten van topkwaliteit. Zij staan met PIT – perfectie, innovatie en teamwork – garant voor toekomst van MHB.

MHB heeft innovatie hoog in het vaandel staan, met een reeks unieke patenten en producten als resultaat. Dat is met name de verdienste van de eigen ontwikkelingsafdeling, die kan bogen op een jarenlange ervaring. Zorgvuldig opgebouwde kennis en expertise stelt MHB in staat snel in te spelen op de veranderende eisen van de markt. Niet zelden loopt zij hierop vooruit.

Voor MHB is teamwork het sleutelwoord in zowel de samenwerking op de bouwplaats als op de werkvloer. Dagelijks streven 130 medewerkers in teamverband naar perfectie. Er wordt geinnoveerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en toeleveranciers.

Dit alles bij elkaar opgeteld vindt u in MHB een bouwpartner met PIT: uw partner in perfectie, innovatie en teamwork.

Projecten

Contact
Onderstalstraat 3
6674 ME Herveld
www.mhb.nl

Mark Mathijssen
(0488) 451 951
mm@mhb.nl