Selecteer een pagina

Luxlight

partner product

Luxlight, hét grootste platdakraam voor het meeste daglicht.

Luxlight BV is producent en leverancier van grootformaat platdakramen voor woningen. Luxlight levert uit voorraad het grootste platdakraam dat momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Vanuit het oogpunt van gezond leven, welzijn en comfortabel wonen, willen mensen zoveel mogelijk daglicht toelaten in hun woningen. De producten van Luxlight zijn ontwikkeld om de grootst mogelijke hoeveelheid daglicht naar binnen te halen. ‘Platdakraam’ geeft duidelijk aan waar de daglichtoplossing van Luxlight voor bedoeld is: het plat dak. Op dat specifieke toepassingsgebied is het productassortiment van Luxlight nauw afgestemd.

Luxlight levert dé daglichtinnovatie van de laatste jaren: Illumy by Luxlight. Een platdakraam met geïntegreerde led-verlichting dat indruk maakt en de toon zet in de markt van dakkoepels, lichtkoepels, lichtbuizen en lichtstraten. Vier vragen lagen aan de ontwikkeling van Illumy ten grondslag:

Hoe krijgen we het meeste daglicht in een woning?
Hoe krijgen we de lichtkleur zo natuurlijk mogelijk?
Hoe kunnen we met kunstlicht zorgen voor aanvullende verlichting op donkere momenten?
Hoe kunnen we het ideale energiezuinige dakraam maken dat in de winter energie genereert en in de zomer warmte tegenhoudt?

De designers van Illumy vonden de antwoorden en zijn erin geslaagd om ze te verenigen in één adembenemend ontwerp. Door een Illumy-platdakraam komt het meeste daglicht in uw woning. Daglicht dat, door de toepassing van Crystall HR++ triple glazing, natuurlijk en kleurecht is. En met koel wit of sfeervol warm kunstlicht op een gedoseerde manier kan worden aangevuld. De extreem goede isolatiewaarde en de prima buitenzonwering van Illumy, maakt dit platdakraam uitermate geschikt voor energieneutraal bouwen.

Het overige assortiment platdakramen van Luxlight is opgebouwd uit een aantal uit voorraad leverbare standaardmodellen (Luxlight Basic) en platdakramen op maat (Luxlight Pro). Om optimaal en snel aan te kunnen sluiten op het bouwproces, zijn de Basic-platdakramen van Luxlight direct uit voorraad leverbaar. Op de bouwplaats zorgt Luxlight voor een snelle, logistieke afhandeling. Een eigen team van monteurs zorgt voor een correcte levering en montage, waarbij de inzet van een kraan of ander groot materieel niet nodig is.

Alle platdakramen van Luxlight zijn inbraakwerend en voldoen aan het Bouwbesluit en de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Op alle platdakramen geeft Luxlight 10 jaar garantie.

Informatie over Daglicht op Luxlight.nl

Contact
Luxlight
Postbus 12
5570 AA Bergeijk

Showroom/bezoekadres
Leemskuilen 34
5508 CL Westerhoven
Tel. 040 2070124
www.luxlight.nl
info@luxlight.nl
www.facebook.com/Luxlight.nl