Selecteer een pagina

Lamilux

partner product

LAMILUX, een familie bedrijf ontwikkelt en produceert al bijna 60 jaren daklicht oplossingen in kunststof en glas. Innovatie heeft een hoge prioriteit met een veelzijdig en breed assortiment , het zgn. LAMILUX CI systeem. Vele architecten, aannemers, projectontwikkelaars, dakdekkers maken dagelijks gebruik van onze daglicht producten voor woning- en utiliteitsbouw.

Ons doel is het optimaal gebruiken van daglicht, inzetten op gebruik en hergebruik materialen ( Breeham ) en rekeninghouded met een zo laag mogelijk energie gebruik gebouwen (vermindering CO2). Alle vormen van beglazing worden opgenomen in koudebrugvrije profiel systemen, ook voor passiefhuis.

Deze optimale toegang van daglicht kunnen wij combineren met natuurlijke ventilatie en het creeëren van veiligheid door de inzet van rook- en warmte (RWA) afvoersystemen in onze koudebrugvrije- dakkoepels, – lichtstraten en glas constructies eventueel in combinatie met geïntegreerde zonnepaneel systemen.

LAMILUX telt 850 medewerkers, biedt veel expertise en optimaliseren en ontwikkelen dagelijks om te voldoen aan de eisen van morgen. Ons bedrijf wordt Nederland vertegenwoordigd door Koepellux BV.

Filmpje Lamilux

Projecten

Contact 

LAMILUX Heinrich Strunz GmbH
Zehstraße 2
95111 Rehau
Germany

Meer informatie: www.lamilux.com

Contactpersoon Nederland:
Koepellux BV
De Mossel 5 1723 HZ Langedijk
Piet Hoebe info@koepellux.nl 0226-343333

Contactpersonen Duitsland:
Jan Wurth

Jan.Wurth@lamilux.de
+49 9283 595 1263

Hannah Reiss

hannah.reiss@lamilux.de
+49 9283 595 1452