Selecteer een pagina

Ector Hoogstad

partner architectuur

Ector Hoogstad Architecten is een allround architectenbureau dat alom gerespecteerd wordt om architectonische kwaliteit, vernuft op het gebied van duurzaamheid en bouwtechniek, (proces-)innovatie en betrouwbare dienstverlening.

Met zo’n 45 professionele hoog opgeleide medewerkers – een inspirerende combinatie van aanstormend talent en gedegen ervaring – wordt gewerkt aan een bijzonder breed scala aan projecten. Rode draden in de portefeuille zijn publieke gebouwen, complexiteit, integraliteit en duurzaamheid. We stellen onze opdrachtgevers en de uiteindelijke gebruikers van onze gebouwen centraal in het ontwerpproces en nodigen hen voortdurend uit tot actieve deelname daaraan. De beste gebouwen maak je tenslotte samen.

“Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie”, Carl Gustav Jung

“Architecture is the masterly, correct and magnificent play of masses brought together in light”, Le Corbusier

Architectuur is van nauwelijks te overschatten invloed op hoe we ons voelen, hoe we functioneren en hoe we met elkaar omgaan. Een goed ontworpen omgeving heeft veel te bieden: comfort, gebruiksgemak en vooral ook inspiratie. Architectuur is een onmisbaar ingrediënt voor een aangenaam leven, of zelfs: Architectuur is geluk. In onze ontwerpen staan daarom mensen centraal. We vormen de ruimte en het licht tot het gedroomde decor voor hun beleving, relaties en verhalen.

Optimalisatie van daglichttoetreding in gebouwen is essentieel voor het welbevinden van gebruikers: in een licht gebouw voel je je goed. Het gebruik van zonne-energie is duurzaam. En daglicht bepaalt de ervaring van architectuur: lichte gebouwen zijn mooier.

Projecten

Contact
Laanslootseweg 1
3028 HT Rotterdam
(010) 440 21 21
info@ectorhoogstad.com
Website
Twitter
Facebook

Contactpersoon

Koen Klijn
(010) 440 21 21
klijn@ectorhoogstad.com