Selecteer een pagina

Group Ceyssens

partner product

We create your view…
Group Ceyssens is reeds meer dan 50 jaar toonaangevend in de glasindustrie. Het heeft zich ontwikkeld van een eenmanszaak in 1965 tot een bloeiend familiebedrijf met 150 gemotiveerde medewerkers nu. De groep omvat niet alleen Glas Ceyssens, maar ook Cframe en Cfloor, en zij biedt haar cliënteel een totaaloplossing of het nu gaat om advies, ontwerp, productie, levering of plaatsing.

Bloeiend familiebedrijf
Ondanks deze sterke groei blijft het familiebedrijf doordacht en flexibel inspelen op de wensen van de klant. Het technisch sterk opgeleide team garandeert kwaliteitswerk en de groep zorgt voor een naadloze totaalservice. Zowel particulieren als professionelen kunnen bij Group Ceyssens terecht. Van renovatie tot nieuwbouw, zij staan voor iedereen klaar om de oplossing op maat uit te werken. De laatste jaren heeft Group Ceyssens zich meer in het bijzonder toegespitst op de projectmarkt en de residentiële sector.

Glas creëert transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel
Glas creëert transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel in uw woning of gebouw en geeft je een gevoel van openheid. Tegenwoordig gaat er veel meer aandacht naar het licht in de architectuur en is het een bepalende factor waar rekening mee gehouden moet worden. Want licht bepaalt in sterke mate onze gemoedstoestand.

Bij Group Ceyssens streven we naar profielloze toepassingen waardoor we het maximale aan licht van buitenaf naar binnen brengen in het comfort van onze eigen woning.

Onze producten bestaan onder andere uit:
– Structureel verlijmde beglazing
Structurele beglazing verleent uw gebouw prestige en maximale transparantie, twee sterke commerciële troeven.
– Isolerende beglazing
Dubbel, Triple en Heat Mirror
– Verwarmd glas
– Renovatie glas
– Brandwerend glas
– Stoneglass
– Interieur beglazing
Glazen wanden, balustrades, douches, deuren…
– Keller Minimal Windows
Vrijwel profielloos systeem voor vaste en schuivende glaspartijen.
– …

Meer informatie: www.glasceyssens.com

Projecten

Contact

Group Ceyssens
Industrieterrein De Schacht
Mijnwerkerslaan 35
B-3550 Heusden-Zolder
T. +32 11 57 01 00
F. +32 11 57 40 60
info@glasceyssens.com