Selecteer een pagina

Uitreiking Dutch Daylight Award 2018 in Hoge Raad der Nederlanden

Er zijn nog tien pareltjes van projecten in de running voor de award, maar welke projecten mogen zich kronen met de Dutch Daylight Award 2018? Op 4 oktober 2018 zal dit bekend worden gemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op een zeer bijzondere locatie: De Hoge Raad der Nederlanden! Een uitgelezen kans om dit bijzondere gebouw met eigen ogen te bewonderen!

De Hoge Raad der Nederlanden, ontworpen door KAAN Architecten, won de DDA2016 in de categorie >1000m2. Daglicht en uitzicht spelen op alle verdiepingen een belangrijke rol. Op de begane grond verzorgt de volledig glazen straatgevel zowel het contact met de platanen op het Korte Voorhout als een open inkijk in het ontvangstgedeelte van het gebouw. De werkruimten zijn op de verdiepingen gesitueerd, welke worden gekenmerkt door drie atriums, elk met een eigen sfeer door de afwerking van verschillende soorten natuursteen. De werkruimten beschikken over verdiepingshoge glazen puien opgenomen in een strak ritme van metaalprofielen, waarin licht- en zonwering integraal verwerkt is.

We trappen de middag om 16:00 uur af met een presentatie en rondleiding door het gebouw door architect Vincent Panhuysen (directeur-architect KAAN Architecten). Vervolgens wordt de middag voortgezet in de grote zittingzaal, waar we kunnen genieten van het daglicht dat subtiel door de albasten natuurstenen achterwand de ruimte verlicht. Alle genomineerden zullen hier toelichten wat hun project op het gebied van daglicht uitzonderlijk. Vervolgens zal de jury de awards uitreiken, waarna er geproost zal worden tijdens de borrel, die tegen 19:30 uur zal eindigen.

Wil jij de uitreiking van de awards niet missen of wil jij altijd al worden rondgeleid door De Hoge Raad der Nederlanden? Meld u dan hieronder aan voor de uitreiking van de Dutch Daylight Award 2018 (aanmelden is vanwege veiligheidsvoorschriften verplicht; de bevestigingsmail is tevens toegangsbewijs).

Het is helaas niet meer mogelijk u aan te melden voor de uitreiking, omdat het maximum aantal bezoekers is bereikt.

Uitreiking Dutch Daylight Award 2018

4 oktober 2018 – 16:00-19:30 uur

Hoge Raad der Nederlanden, Den Haag